| 

Kiertovaunut - Mobiilityö[piste]

  Mobiilityöpisteet   IT & Ergonomia   Indukey KB   Seal Shield KB   Yhteydenotto  

Humanscale mobiilityöpisteet

Yksinkertainen, säädettävä, pestävä, pieni, tukeva, ketterä; Mukana kulkevat potilaskertomukset, röntgenkuvat, laboratoriotulokset; Potilas-lääkäri vuorovaikutus; niistä on hyvä kiertovaunu tehty.

Hyvässä mobiilityöpisteessä täyttyvät liikkuvan työn vaatimukset; Helppokäyttöisyys, muunneltavuus, säädettävyys, pieni koko, yksinkertainen, kompakti rakenne ja helppo puhdistettavuus. Humanscale vaunut voidaan varustaa tarpeen mukaisella akkujärjestelmällä, lataustila näkyy myös sammutettuna.
Terminaalirakenteen ansiosta johdot saadaan piiloon rungon sisälle;. Pintamateriaalit on valittu pesua ja desinfiointia silmällä pitäen - rakenteissa on minimoitu mutkia ja kulmia, joihin lika voi kiinnittyä ja kertyä.

Humanscale T5 Point-of-Care vaunun tehokas virta-ratkaisu, muotoilu, liikkuvuus ja kaapelointi luo oikeasti ergonomisen kokonaisuuden. T5 vaunusta on saatavana oma versio kannettavan Notebook tietokoneen integrointiin sekä kiinteän PC.n käytön mahdollistava malli. Vaunu voidaan varustaa integroidulla akkujärjestelmällä ja muilla käyttöä helpottavilla optioilla.

Humanscale V7 seinä-asemassa on toisistaan riippumaton korkeus-säätö monitorille ja näppäimistölle ( säätöalue 1,3m ), joten tietokoneen käyttö onnistuu sekä istuen että seisten.

Adobe.pdf files available:
 T5 / V7 Mobiili-työpisteet

↑ T5 Point-of-care vaunu, ja ↵ V7 seinäteline tietokoneiden hallinnan vapaampaan sijoitteluun.

Sovellusesimerkki kuvat Humanscalen ↑ T5 vaunuista ja ↵ V7 seinätelineestä sairaalassa.

©2012 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged