| 

 | 

InduProof | Pestävät näppäimistöt

  Mobiilityöpisteet   IT & Ergonomia   Indukey KB   Seal Shield KB   Yhteydenotto  

Pestävä IP68 Näppäimistö on helppo puhdistaa

Lika, pöly ja vesi ovat haitallisia näppäimistöille, tippa vettä halvaannuttaa koko elektronisen järjestelmän. Vastaus: InduProof-sarja, tehty lääketieteen, kemian-, elintarvike- ja raskaan teollisuuden tarpeisiin, joissa puhdistettavuus on tärkeää. Desinfiointia helpottavat pyöristetyt näppäinkulmat ja yhtenäinen pintarakenne.

Indukey.n viimeisin Teollisuuteen ja sairaalaympäristöön kehitetty silikoninäppäimistö on InduProof Advanced; jossa kevyt näppäintuntuma yhdistyy kompaktiin kokoon. IP Advanced tarjoaa DuraPoint tappihiiren rinnalle Touch Pad -kosketuslevy hiiri vaihtoehdon.
InduProofMED näppäimistöissä ja InduMouseMED optinessa hiiressä on silikonipintaan integroitu antimikrobi -aineta taisteluun mikrobeja vastaan.

Kaikissa InduProof -näppäimistöissä käytetty kestävä Dura-coat silikonipinta on lämpöliimattu paksuun alumiini pohjalevyyn; ratkaisulla saavutettu IP68 luokka mahdollistaa 3m vesiupotuksen -  [ IP LUOKAT ]. Induproof näppäimistöjen käyttölämpötila-alue on myös laaja; -40°C to +90°C. Mallista riippuen joko OMRON kytkimet tai Carbon pill teknologia takaavat tarkan näppäintuntuman. Väreinä valittavissa harmaa ja musta, liitintyyppeinä PS\2 tai USB.

Induproof3 - IP68 näppäimistö, myös taustavalolla

InduProofMED ja InduProof² -näppäimistöt soveltuvat pariksi lääketieteellisille mittalaitteille ja leikkaussaliin.

©2012 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged